MMA

Rakić zaboravio na ‘klauna’ Prochazku: Siguran sam da ćemo se kad-tad sresti

Aleksandar Rakić tražio je priliku u kojoj bi dobio mjesto izazivača u borbi za naslov prvaka poluteške kategorije, no Čeh Jiri Prochazka uspio ga je preskočiti.

Češki borac vjerojatno će dobiti meč protiv prvaka Glovera Teixeire, dok će srpski borac s austrijskom putovnicom pokušati težim putem doći u priliku boriti se za naslov.

Naime, Rakić će se 26. ožujka boriti protiv donedavnog prvaka Poljaka Jana Blachowicza.

– Borba protiv bivšeg prvaka je sjajna borba za mene. Jan je vrhunski borac i sretan sam zbog toga, radujem se okršaju protiv jednog od najboljih na svijetu – kazao je Aleksandar Rakić i dodao:

– A što se tiče Jirija, na tog klauna više ne mogu gledati ozbiljno. Nije me briga za njega. Sada mi je najvažniji Blachowicz i borba koju ćemo imati u ožujku.

No bude li Prochazka pobijedio Teixeiru, a Rakić svlada Blachowicza moguće je da sljedeća borba bude upravo između Aleksandra i Jirija.

– Siguran sam da ćemo se kad-tad sresti. Obojica smo mladi i u vrhu kategorije. Jiri će se vjerojatno boriti protiv Glovera. Sigurno ćemo se jednog dana međusobno boriti – istaknuo je Aleksandar Rakić i zaključio:

– Trenutačno me on ne zanima kao i njegova lažna samurajska s*anja. Nisam dobio još jednu borbu ove godine, ali glavno da sam nešto dogovorio. To je sigurno borba za idućeg izazivača.

Odgovori

Back to top button