MMA

Predsjednik BKFC-a želi dovesti Francisa Ngannoua

Prvak UFC-ove teške kategorije Francis Ngannou mogao bi sljedeće godine biti jedan od najtraženijih boraca u povijesti MMA.

Naime, Kamerunca čeka operacija koljena, pa nešto dulji oporavak, a njegov povratak borbama očekuje se krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Ngannouu je to bila posljednja borba po ugovoru, koji se nakon pobjede automatski produljio na još dvije borbe ili na godinu dana.

Prvak je spreman odmah potpisati novi ugovor u kojem bi bilo nekoliko promjena, s naglasnom na veću plaću i mogućnost nastupa u boksačkim mečevima.

No ne bude li se UFC uspio dogovoriti s Ngannouom, druge će borilačke promocije biti itekako zainteresirane dovesti Kamerunca u svoje redove.

Zanimanje za UFC-ova prvaka pokazao je BKFC-ov predsjednik David Feldman.

– Mogli bi uskoro dovesti dva velika borca. Još uvijek su pod ugovorom u drugim promocijama i ne želim o tome mnogo govoriti. No mogu vam otkriti kako smo zainteresirani za Francisa Ngannoua. Bude li slobodan siguran sam da ćemo mu složiti dobru ponudu. Možemo mu ponuditi plaću kojom će biti jako zadovoljan – kazao je David Feldman.

Odgovori

Back to top button