MMA

Poirier spreman ponovno srušiti McGregora: Pokušat ću dokazati kako nisam pobijedio slučajno

Conor McGregor pokušat će za tjedan dana na UFC 264 priredbi uzvratiti Dustinu Poirieru za porazu koji je pretrpio početkom godine. Irska zvijezda vratila se starim navikama te na razne načine pokušava omesti Diamonda u pripremama i navesti ga na razmišljanje.

Tako je nedavno na Twitteru napisao: ‘Prvi koji pokuša rušiti je kuja’.

Poirier se u posljednjem intervjuu osvrnuo na Conorovu poruku, te je došao do zaključka da je McGregor nesiguran kako se približava borilački spektakl 10. srpnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

– Zašto kuja ne bi bio onaj koji prvi bude srušen? Nekako mi djeluje kao da je nesiguran – kazao je Poirier, ali zna kako će Conor ovaj puta biti spremniji:

– Sigurno će pokušati blokirati moje ‘kickove’, ako ih bude. A možda ću imati drugačiju taktiku. Vjerujem kako će on koristiti ‘calf kickove’, a ja mnogo radim na kontriranju tih udaraca.

Neki misle kako Conor McGregor više ne može pokazati onu kvalitetu koju je imao ranije. Uoči posljednje borbe koja je održana početkom godine pojavio se neki miroljubivi Notorious, koji nije ispaljivao zločeste i prljave strelice prema svom suparniku.

Nakon poraza McGregor je najavio kako se vraća na staro, ali to Poirier ne zabrinjava previše.

– Uopće mi nije važno kakav će se Conor pojaviti. Pa da se i zadnji put pojavio u ludom izdanju, bilo bi u redu. Sada će sigurno biti takav – istaknuo je Dustin Poirier pa poručio McGregoru:

– Prošli puta si nokautiran, stavljen si na zrakoplovni način pred cijelim svijetom. Što kažeš?

Diamond je u siječnju pobijedio Conora nokautom u drugoj rundi. Bio je to prvi McGregorov poraz nokautom.

– Pokušat ću dokazati kako u siječnju nisam pobijedio slučajno. I on želi pokazati kako je još uvijek dobar i ima ambiciju postati prvak lake kategorije – zaključio je Dustin Poirier te podvukao kako će pobjednik njihovog dvoboja vjerojatno biti prvi izazivač u borbi za UFC-ov pojas.

Odgovori

Back to top button