MMA

Pobijedio Fergusona pa prozvao prvaka: Oliviera mi duguje borbu

Beneil Dariush (21-4-1) je trijumfom nad Tonyjem Fergusonom skočio na treće mjesto UFC-ove ljestvice izazivača lake kategorije iza Dustina Poiriera (27-6-1) i Justina Gaethjea (22-3).

I dok ljubitelji slobodne borbe s velikim nestrpljenjem čekaju obračun Dustina Poiriera i Conora McGregora (22-5), koji je dogovoren 10. srpnja na UFC 264 priredbi, Dariush smatra kako nitko od njih ne zavređuje dobiti priliku napasti pojas prvaka prije njega.

– Charles Oliviera mi duguje borbu. U kratkom vremenu sam prihvatio meč nakon okršaja protiv Scotta Holtzmana – istaknuo je Beneil Dariush koji se s Oliveirom trebao boriti u listopadu prošle godine, ali je Brazilac odustao:

– Imao je obiteljskih problema i povukao se. A onda je prozvao Fergusona. Dobio je tu borbu i kasnije napao pojas. Ne želim omalovažavati njegov uspjeh, ali bilo bi u redu da mi vrati ono što duguje.

Charles Oliveira je nedavno na UFC 262 priredbi u Houstonu prekidom u drugoj rundi pobijedio Michaela Chandlera (22-6) i osvojio pojas prvaka.

Odgovori

Back to top button