MMA

Pimblett ne želi meč s Topurijom, ali ni protiv borca iz Top 15: Neka dodaju još neku nulu u ugovor

Paddy Pimblett je prošlog vikenda na UFC Fight Night 204 priredbi u O2 Areni u Londonu gušenjem u prvoj rundi pobijedio Rodriga Vargasa.

Engleskom borcu je to bila druga borba za najveću svjetsku MMA organizaciju u koju je stigao lani iz Cage Warriors promocije.

Baddyju je to bila i druga pobjeda prekidom u UFC-u kojom je privukao pozornost ostali borca.

Posebno zainteresiran za međusobni okršaj je Ilia Topuria koji je također nastupio na londonskoj priredbi, te u drugoj rundi nokautirao Jaika Herberta.

Neporaženom njemačkom borcu gruzijskih korijena to je vila 12. pobjeda u karijeri i četvrta u UFC-u.

Nekoliko dana uoči priredbe Pimblett i Topuria umalo su se fizički obračunali u hotelu, no ljudi iz njihovih timova spriječili su sukob.

– Paddy se ne želi boriti protiv mene. Jedino ga Dana White na to može prisiliti pištoljem. Nema on hrabrosti za to. Ja se želim boriti protiv njega i nije mi važno u kojoj bi to bilo kategoriji – kazao je Ilia Topuria.

No borac iz Liverpoola nema želju boriti e protiv Ilije.

– Sada se odjednom svi žele boriti protiv mene. Za Topuriju nitko nije znao dok se nismo sukobili u hotelu. Ja sam borac kojeg sada svi žele – kazao je Paddy Pimblett i dodao:

– Ne bih pristao na meč s borcem iz Top 15. Neka dodaju još neku nulu u ugovor i onda ćemo se boriti. Sada sam dokazao kako zaslužujem novi ugovor i bolje uvjete.

Odgovori

Back to top button