MMA

Petero boraca otpušteno iz UFC-a, među njima i bivši suparnik Cro Copa

Ovih je pet dana petero boraca dobilo u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji. Vodstvo UFC-a zahvalilo se velterašu Emilu Weberu Meeku, Lari Procopio, Aleksandru Jakovljevu, Joeu Ellenbergeru, te Roqueu Martinezu, bivšem suparniku Cro Copa u Rizinu.

Norvežanin Emil Weber Meek (9-5) je za UFC debitirao u prosincu 2016. kada je pobijedio Jordana Meina, a nakon toga je izgubio tri borbe u nizu protiv Kamarua Usmana, Bartosza Fabinskog i Jakea Matthewsa.

Brazilka Lara Procopio (7-2) je u muha kategoriji imala tri nastupa u UFC, a jedinu pobjedu je izborila u veljači kada je nadjačala Molly McCann. U zadnjem nastupu pretprošlog vikenda izgubila je gušenjem protiv Casey O’Neill.

Rus Aleksander Jakovljev (24-10-1) izgubio je posljednje dvije borbe protiv Roosevelta Robertsa i Joela Alvareza.

Amerikanac Joe Ellenberger (15-2), brat je poznatijeg Jakea Ellenbergera, nema se više namjeru vraćati. Posljednju borbu imao je u prosincu 2014. kada je izgubio protiv Bryana Barberene.

Roque Martinez (15-8) izgubio je sve tri borbe u UFC-u. Posljednji poraz pretrpio je 19. lipnja kada je podijeljenom odlukom sudaca izgubio protiv Josha Parisiana.

Odgovori

Back to top button