MMA

Otkazana borba između Yoela Romera i Rumblea

Bivši UFC-ov borac Yoel Romero (13-5), koji danas slavi 44. rođendan, nije dobio liječničku dozvolu za nastup na Bellatorovom turniru poluteške kategorije. Naime, Kubanac se trebao 7. svibnja na Bellator 258 priredbi boriti u četvrtfinalu protiv Amerikanca Anthonyja Johnsona (22-6).

‘Yoel Romero nije prošao liječnički pregled uoči borbe, te ne može nastupi na turniru. Zbog toga je njegov debi u Bellatora protiv Anthonyja Johnsona otkazan. Bellator će uskoro objaviti ime borca protiv koga će se Rumble boriti u četvrtfinalu poluteškaškog Grand prixa.

Romero se sljedećih mjeseci ponovno može prijaviti za liječnički pregled kako bi dobio dozvolu, te se nadamo kako će dobiti dopuštenje za nastup. Pokušat ćemo dugo iščekivanu borbu između Johnsona i Romera dogovoriti za neki drugi datum’, piše u Bellatorovom priopćenju.

Okršaj između Romera i Johnsona trebala je biti posljednja četvrtfinalna borba, a pobjednik bi dobio priliku boriti se za finale protiv Vadima Nemkova. U drugom polufinalu su Ryan Bader i Corey Anderson.

Priredbu 7. svibnja predvodi borba za naslov u bantam kategoriji između Juana Archulete i Sergija Pettisa.

Odgovori

Back to top button