MMA

Ngannou ljutit na UFC: Stipe je dugo bio prvak i nije se borio, ali nije bilo meča za privremeni pojas

Prvak UFC-ove teške kategorije Francis Ngannou još je jednom izrazio nezadovoljstvo potezom promocije što je organizirala meč za privremeni pojas između Derricka Lewisa i Ciryla Ganea.

Njihova borba predvodi UFC 265 priredbu koja će se ovog vikenda održati u Houstonu.

Šef UFC-a Dana White nedavno je objasnio kako žele organizirati mečeve u kojima bi se borci imali za što boriti. No to se kamerunskom udaraču ne sviđa.

– Znam što je Dana White rekao, ali to nema nikakvog smisla. Ovdje ne postoji više pojaseva kao u boksu, u UFC-u postoji samo jedan pojas. To bi imalo smisla kada bi se protiv mene borio na primjer prvak PFL-a za posebni naslov – kazao je Francis Ngannou i nastavio:

– Nadao sam se borbi, a sada su izmislili meč za privremeni pojas. Ranije nije bilo toga. Stipe je dugo bio prvak i nije se borio, ali nitko nije organizirao meč za privremenog prvaka. Očito nije dobro vrijeme za mene.

No prvak se nada kako bi uskoro ipak mogao dobiti meč, te je otkrio protiv koga bi se želio boriti.

– Želio bih se boriti protiv Jona Jonesa. No znam kako on još neko vrijeme neće ući u oktogon, a ja ga ne želim čekati. To se ne uklapa u moj raspored, želim se boriti i obraniti pojas prvaka. Uopće nije važno protiv koga ću se boriti, tko god dođe ja ću biti spreman – podvukao je Francis Ngannou.

Odgovori

Back to top button