MMA

Musaev i Jurišić saznali kazne za incident na KSW 58 priredbi

Objavljene su kazne za subotnji incident koji se dogodio na KSW 58 priredbi nakon borbe između Dagestanca Šamila Musaeva i Slovenca Uroša Jurišića. Dagestanski borac pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca te nanio Urošu prvi poraz u karijeri.

Nakon dvoboja Musaev je prišao Jurišiću, digao ga i bacio na tlo, te počeo udarati. U tom trenutku u oktogon su ušli predstavnici oba tima i nastala je gužva. Srećom situacija se brzo smirila. Trenutak incidenta pogledajte OVDJE.

Vodstvo najjače europske MMA organizacija objavilo je priopćenje s kaznama koje su dobili sudionici nereda.

Šamilu Musaevu je oduzeto 50 posto, a Urošu Jurišiću 30 posto od dogovorenog honorara. Ishod okršaja ostaje isti, a kako je meč izabran za najbolju borbu večeri, bonus koji su trebali dobiti, bit će uplaćen u dobrotvorne svrhe kao i oduzeti dio zarade.

Musaevov timski kolega Abus Magomedov dobio je šest mjeseci zabrane borbe, te godinu dana ne smije biti dio nekog tima na KSW-ovim priredbama. Osobe koje nikako nisu trebale biti u borilištu dobile su doživotnu zabranu sudjelovanja u KSW-ovim aktivnostima. Njihov identitet nisu otkrili.

Odgovori

Back to top button