MMA

Muhammad želi revanš protiv Edwardsa: Nakon ovoga nećeš dobiti borbu za titulu

Glavna borba UFC Fight Nightu 187 priredbe između Leona Edwardsa (18-3, 1 NC) i Belala Muhammada (18-3, 1 NC) prekinuta je početkom druge runde nakon što je Rocky neoprezno prstom zahvatio oko palestinskog borca. Meč je proglašen ‘no contest’, pa je Edwards tako ostao bez prilike izboriti svoju devetu pobjedu u nizu. Britanac je nakon okršaja izjavio kako je sad pred njim borba za naslov prvaka protiv Kamarua Usmana (18-1).

– Moja sljedeća borba bi trebala biti za naslov. Vratio sam se nakon borbe s Kamaruom Usmanom i izborio osam pobjeda u nizu. Ovo je trebala biti moja deveta pobjeda i sve je vodilo k tome – kazao je Leon Edwards.

Ta je izjava stigla do Palestinca koji je odmah iznio svoj komentar.

‘Nikad nisam vidio da se tako netko opako ponaša nakon što je nekoga pogodio prstom u oko. Dogodilo se to u trenucima kada smo tek počeli borbu’, istaknuo je Belala Muhammada u poruci na Twitteru, te dodao:

‘Mekan si ako te zadovoljava takav završetak. Nakon ovoga nećeš dobiti borbu za titulu. Ja sam prihvatio meč prije samo tri tjedna i došao sam se boriti. Ponovimo to!

Belal Muhammad se javio nakon što su mu liječnici pregledali oko te otkrio kako neće imati trajnih posljedica.

Odgovori

Back to top button