MMA

Miočiću najviše nedostaju fanovi i ozračje u dvorani

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić je posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada ga je nokautom u drugoj rundi pobijedio Francis Ngannou.

Kamerunac je tim trijumfom osvojio naslov koji je branio samo jednom, u siječnju sljedeće godine nadjačao je Ciryla Ganea.

Američko-hrvatski borac uskoro se vraća u oktogon, te će 11. studenog na UFC 295 priredbi u New Yorku protiv prvaka Jona Jonesa ponovno pokušati doći na tron najveće svjetske MMA organizacije.

U zadnjem intervjuu je otkrio kako mu najviše nedostaju fanovi i ozračje u dvorani.

– Nedostaju mi nastupi. Željan sam borbi, ali najviše mi nedostaju fanovi. Također hoću ponovno osjetiti ozračje u dvorani. Nema bolje od toga, tada uživam u svakoj sekundi – istaknuo je stipe Miočić u razgovoru za New York Post Sports.

Miočićev protivnik je jedan od najboljih boraca u MMA povijesti koji je svoj debi u teškoj kategoriji imao u ožujku kada je za samo dvije minute giljotinom svladao Ciryla Ganea.

– Jones izgleda krupnije i tom se meču dobro kretao. No borba nije dugo trajala kako bih mogao saznati nešto više. Ima odličan tim, a oni znaju kako on reagira na takvu fizičku promjenu – kazao je Stipe Miočić i nastavio:

– Dobro su se pripremili za tu borbu i sve odradili na ispravan način. Jones je pobijedio u tom meču i nije toliko važno kako je izgledao.

Jones se u meču protiv Ganea očekivano oslonio na svoje ‘grappling’ vještine i pobijedio ‘submissionom’. Stipe vjeruje kako se može nositi protiv Jonova hrvanja.

– Ne bih trebao imati problema s njegovim hrvanjem. Bude li me srušio, vjerujem da ću odmah ustati – prisnažio je Stipe Miočić, te dodao s kojom će kilažom pojaviti na meču protiv Jonesa:

– Definitivno ću imati više od 104 kilograma, bit ću mnogo teži. Glavno da sam veći i snažniji, a za kilograme me nije briga – podvukao je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button