MMA

Miesha Tate se vraća borbama: Moje srce je puno strasti i u njemu gori vatra

Amerikanka Miesha Tate (18-7) se nakon četiri i pol godine vraća u oktogon. Jedna od najpopularnijih MMA borkinja je bivša prvakinja bantam kategorije. Posljednju borbu imala je u studenom 2016. kada je jednoglasnom odlukom sudaca izgubila protiv Raquel Pennington. U meču prije tog okršaja izgubila je pojas prvakinju u dvoboju protiv Amande Nunes.

– Moje srce je puno strasti i u njemu gori vatra. Sport me već neko vrijeme zove, vrijeme je da odgovorim – kazala je Miesha Tate.

Bivša 34-godišnja prvakinja će povratničku borbu imati protiv Marion Reneau (9-7-1), kojoj će to biti zadnji meč u karijeri. Njihov okršaj trebao bi se dogoditi 17. srpnja na UFC Fight Night priredbi, ali još se čeka službena potvrda.

– Znala sam da će moja posljednja borba biti kad budem imala 44 godine. Osjećam se nevjerojatno – podvukla je Miesha Tate .

Miesha Tate je naslov osvojila u ožujku 2016., ali je krajem godine izgubila od Amande Nunes. Nakon poraza od Raquel Pennington posvetila se obitelji te je u vezi s MMA borcem Jonnyjem Nunezom rodila dvoje djece.

Odgovori

Back to top button