MMA

Michael Bisping vjeruje kako Alex Pereira može Israela Adesanyu srušiti s trona

Israel Adesanya je prošlog vikenda na UFC 276 priredbi pobijedio Jareda Cannoniera i peti put obranio pojas prvaka srednje kategorije.

A u meču ranije je Alex Pereira nokautom u prvoj rundi svladao Seana Stricklanda i time vjerojatno zaradio mjesto sljedećeg Izzyjevog izazivača.

Adesanya i Pereira poznaju se još iz kikboksačkih dana. Njih dvojica su se dvaput borili i oba je puta Alex bio uspješniji.

Bivši UFC prvak Michael Bisping, koji danas radi kao komentator vjeruje kako bi Pereira mogao Adesanyu srušiti s trona.

– Ono što je Adesanya učinio Paulu Costi je bilo stvarno nevjerojatno. A njegov popis koja je sve pobijedio je dosta dugačak, Yoel Romero, dva puta Robert Whittaker, Anderson Silva, Kelvin Gastelum, Derek Brunson, Jared Cannonier… – počeo je nabrajati Michael Bisping, pa nastavio:

– Nema koga nije pobijedio u kategoriji i zato je ovdje Pereira, on donosi malo svježeg zraka. Imam osjećaj kako je to borac koji bi to mogao učiniti. Izzy je bolji kikboksač, no Pereira je nešto nezgodniji protivnik, ima više snage.

Bisping se još malo upustio u analizu njihovog potencijalnog okršaja.

– Pereira sigurno ima najveće šanse srušiti Adesanyu, ali nikada ne treba podcijeniti Izzyja. Alex nema nikakvo poštovanje prema njemu. No Adesanyi se mora priznati da može pobijediti i kada nema svoju večer – podvukao je Michael Bisping.

Odgovori

Back to top button