MMA

Michael Bisping ne vjeruje da je Kevin Holland završio karijeru

Američki MMA borac, 29-godišnji Kevin Holland je 10. rujna na UFC 279 priredbi ‘submissionom’ u prvoj rundi izgubio protiv Khamzata Chimaeva.

A njegova objava na Instagramu prošlog je tjedna privukla posebnu pažnju. Naime, u objavi je napisao kako se odlučio povući.

‘Imao sam dobar niz. Za malo više od mjesec dana punim 30 godina. Zaradio sam i sada izlazim iz toga. Što sada slijedi?’, napisao je Kevin Holland, te kroz ‘story’ otkrio kako bi želio osnovati klub ljubitelja automobila.

Nitko ne zna koliko je istine Hollandovoj poruci, a jedan koji sumnja u to je UFC-ov komentator Michael Bisping.

– To je glupost. Kevin Holland je sjajan i poznat borac, a 2020. je izabran za najboljeg. Fanovi ga obožavaju, dobro zarađuje i voli trošiti novac na zlato, nakit i slične stvari. On želi još mnogo toga kupiti – kazao je Michael Bisping i nastavio:

– Trenutačno je na vrhuncu karijere i da je stvarno odlučio se povući uradio bi to dostojanstvenije. Ne bi u svojoj objavi koristio font slova koji je posljednji put viđen na Atari igraćoj konzoli. Ma nema šanse. On je čovjek sa stilom i nije koristio font iz ZX Spectruma. Ne znam kakvu igru igra, ali ne vjerujem da se povlači. i Conor McGregor često to radi.

Odgovori

Back to top button