MMA

Masvidal otkrio kako su u tijeku pregovori s Usmanom, a i kada bi se trebao dogoditi taj revanš

Američki MMA borac Jorge Masvidal (35-14) otkrio je kako su u tijeku pregovori za revanš protiv prvaka Kamarua Usmana (18-1). Njihova borba trebala bi se dogoditi u rujnu. Usman i Masvidal borili su se u srpnju prošle godine na UFC 251 priredbi, a Nigerijac je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom. Ta je priredba imala 1,3 milijuna prodanih PPV-a.

Masvidal je u meč uskočio kao zamjena, bez pravih priprema u trening kampu.

Nedavno je Usman tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio Brazilca Gilberta Burnsa (19-4) i obranio pojas UFC-ova. Nigerijski borac je tim trijumfom potvrdio da je najbolji u velter kategoriji, a bila mu je to ukupno 17. pobjeda u nizu i 13. u UFC-u. Nakon pobjede je prozvao Masvidala, koji je prihvatio bačenu rukavicu.

‘Odradimo to. TUF. Masvidal vs. Usman. Prihvaćamo’, napisao je Masvidalov menadžer Malki Kawa na Twitteru.

Američki borac je u posljednjoj izjavi potvrdio kako se dogovara borba protiv Usmana.

– Trenutačno me zanima samo borba za pojas. Dogodit će se to u rujnu. Mnogo MMA medija će biti bijesno što sam vama prvi dao tu informaciju, nazivat će me izdajicom – kazao je Jorge Masvidal u razgovoru za Boxing Express, te najavio mogući prelazak u boks:

– Volim taj sport. U boksu možete dobro zaraditi i plaćaju više nego u MMA. Želio bih jednog dana boksati, ali kada za to dođe vrijeme.

Odgovori

Back to top button