MMA

Kladionice ne vjeruju da će Stipe Miočić ove godine vratiti pojas

Najjača svjetska MMA organizacija je prošlu godinu ispunila očekivanja i svojim fanovima ponudila sjajne priredbe.

Lani je UFC dobio neke nove prvake poput Rose Namajunas, Julianne Pena, Francisa Ngannoua, Glovera Teixeira, Charlesa Oliveire ili Brandona Morena koje ove godine čeka obrana naslova.

Portal MMAmania objavio je tečajnu listu kladionica za UFC-ove prvake, odnosno kakva je procjena borci i njihovi izgledi za obranu ili osvajanje pojasa.

Glavni favorit u teškoj kategoriji je i dalje Francis Ngannou, a tečaj da će ostati prvak je 2.25. Kamerunac brani naslov 22. siječnja protiv Cyrila Ganea.

Koeficijent na pobjedu francuskog borca je 2.75. Na popisu teškaša slijedi Curtis Blaydes (6), dok su tečajevi na Stipu Miočića i Jona Jonesa – 6.50.

Favorit za prvaka u poluteškoj kategoriji je Čeh Jiri Prochazka (2.4), ispred Aleksandra Rakića (3) i prvaka Glovera Teixeire (3.25).

Tečaj na prvaka Kamarua Usmana da će obraniti naslov u velter kategoriji je 1.4, a slijede Khamzat Chimaev (5), te Leon Edwards i Vincente Luque (7).

U lakoj kategoriji Charles Oliveira je favorit za obranu naslova (2), a slijede Islam Makachev (3), pa Beneil Dariush i Justin Gaethje (4).

Listu pogledajte OVDJE.

Odgovori

Back to top button