MMA

Khabib želi voditi svoju promociju kao što Dana White vodi UFC

Khabib Nurmagomedov se nakon završetka karijere okrenuo biznisu, a jedna od prvih njegovih investicija bila kupnja MMA promocije kojoj je dao ime Eagle FC.

Bivši UFC-ov prvak lake kategorije želi proširiti prostor djelovanja te najavljuje kako bi sljedeće godine borbe mogao organizirati u SAD-u.

Neporaženi Dagestanac je u nedavnom intervjuu izjavio kako želi voditi promociju kao UFC-ov šef Dana White.

– Ne želim da to bude previše stresno. Vidio sam neke stare Danine slike i tamo je još uvijek imao kosu. Ja još imam kosu na glavi i ne želim je izgubiti poput njega – kazao je Khabib Nurmagomedov.

Dagestanac je istaknuo kako se ne želi natjecati s drugim promocijama.

– Svi znamo da je UFC najbolji i već 30 godina organizira odlične priredbe. To je veliki brend i s UFC-om se ne želim natjecati. Držim se svog plana – rekao je Khabib i nastavio:

– Eagle FC traje tek 12 mjeseci i želimo li postati veliki trebamo se strpjeti još pet-šest godina. Moramo se proširiti na cijeli svijet i ugovarati niz kvalitetnih borbi. Prerano je govoriti o natjecanju s nekim velikim organizacijama, tek smo počeli. To je za mene veliki izazov.

Khabib ne krije da mu je u tom poslu uzor dana White.

– Promovirat ću svoju organizaciju kao što on to radi, želim biti tamo cijelo vrijeme. No jedino na što moram paziti je kosa. Hoću biti Dana, ali s kosom – završio je Khabib Nurmagomedov.

Odgovori

Back to top button