MMA

Khabib vjeruje kako je Makhachev bolji od Oliveire: Pobijedit će ga i u njegovom Brazilu

Charles Oliveira dobit će novu priliku osvojiti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije, a protivnik će mu vjerojatno biti Islam Makhachev.

Tim dagestanskog borca želi da se taj meč održi u listopadu u Abu Dhabiju, no Do Bronx bi volio da svoj sljedeći nastup ima kod kuće u Brazilu.

Khabib Nurmagomedov koji se brine za Makhachevu karijeru je istaknuo kako nemaju ništa protiv dolaska u Brazil.

– To je UFC i oni o svemu odlučuju. Budu li se odlučili za Brazil, nema problema, idemo tamo. Boriti se protiv prvaka koji je Brazilac na njegovom terenu, i pobijediti ga jiu-jitsom, to bi bilo sjajno – kazao je Khabib Nurmagomedov i nastavio:

– Vjerujem kako ga Islam može pobijediti u borbi na tlu. Možda ćete me sada razapinjati zbog te izjave, ali to nikoga nije briga? Žele li priredbu organizirati u Brazil, idemo tamo u Rio de Janeiro ili Sao Paulo, svejedno.

Khabib se sjetio kako se 2013. u Brazilu borio protiv domaćeg borca Thiaga Tavaresa i pobijedio prekidom u prvoj rundu.

– U Sao Paulu sam se borio protiv Thiaga Tavaresa. Bio je to vrlo kratak meč, trajao je svega minutu i pol. Prije borbe svi su mi govorili da ću poginuti, a nakon meča svi su se željeli fotografirati sa mnom. Tako će biti i slučaju Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva – podvukao je bivši UFC-ov prvak lake kategorije.

Odgovori

Back to top button