MMA

Khabib razmišlja o nogometnoj karijeri: Stigne li dobra ponuda…

Bivši UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov ne samo da obožava nogomet već i zna igrati što su potvrdile mnoge snimke objavljene na društvenim mrežama. Dagestanac je veliki navijač madridskog Reala i oduvijek želi zaigrati za Kraljevski klub.

– Dobio sam mnogo ponuda nogometnih klubova, ali trebao bih ući u formu. Nogomet zahtjeva neke drugačije kondicijske pripreme za razliku od onih u MMA. To su dva različita sporta – kazao je Khabib Nurmagomedov i dodao:

– No dobijem li neku zanimljivu ponudu, sigurno ću je prihvatiti, jer sam o tome sanjam još u djetinjstvu. Volim nogomet, i oduvijek ga pratim, to je moja prva ljubav.

Nedavno je objavljena snimka kako se Khabib itekako dobro snalazi u nogometnim vodama, kada je tražio od mlađeg kolege Manela Kapea da mu nabroji neke osvajače Zlatne lopte i Lige prvaka.

Kada Dagestanac nije dobio odgovor, počeo je nabrajati osvajače Lige prvaka od 2005. godine do danas, a onda i nogometaše koji su od 1995. osvajali Zlatnu loptu.

– Volim MMA i boriti se protiv najboljih boraca na svijetu, ali nogomet je najbolji sport – istaknuo je Khabib Nurmagomedov, te dodao kako je englaska liga najbolja na svijetu, a Cristiano Ronaldo mu je najbolji nogometaš.

Nedavno je na svom Facebooku otkrio kako razmišlja o nogometnoj karijeri i prihvatio bi dobru ponudu, video pogledajte OVDJE.

Prije neki dan Khabib je na Instagramu objavio fotografiju s portugalskom nogometnom legendom Figom.

Pogledajte još malo Khabibova nogometnog znanja:

Odgovori

Back to top button