MMA

Khabib poslao brutalnu poruku Conoru koji je morao predati borbu zbog loma noge

Navijače Conora McGregora šokiralo je saznanje kako se njihova zvijezda teško ozlijedila na samom kraju prve runde trilogije protiv Dustina Poiriera.

Irac je slomio nogu u glavnoj borbi UFC 264 priredbe u Las Vegasu te je morao predati Diamondu. Američkom borcu to je bila treća pobjeda u nizu i druga protiv McGregora.

Nakon što su na početkom obojica izmijenila nekoliko ‘low kickova’, polovicom runde se borba preselila u parter gdje je Poirier bio mnogo aktivniji i dobro je prebio McGregora.

Amerikanac je dobro izgledao u tom razdoblju, te su mnogi uvjereni kako bi, da je borba nastavljena, stigao do nove pobjede.

Mnogi su borci nakon meča ostaviti poruke na društvenim mrežama, a posebno se ističe objava bivšeg prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

‘Dobro uvijek pobjeđuje zlo. Jako sam sretan zbog Poiriera, nadam se da ćeš osvojiti pojas do kraja godine’, poručio je neporaženi Dagestanac, koji je lani otišao u sportsku mirovinu.

Khabib je još jednom bocnuo na pravi način, kao što je to učinio i u jučerašnjoj objavi koju možete vidjeti OVDJE.

Dagestanac se nalazi u SAD-u gdje sudjeluje u priprema Islama Makhacheva za glavnu borbu UFC Fight Night priredbe protiv Thiaga Moisesa koja će se održati sljedećeg vikenda.

Društvene mreže preplavile su poruke:

Odgovori

Back to top button