MMA

Kevin Holland vjeruje kako će Adesanya nokautirati Stricklanda

Američki borac Sean Strickland je nakon dva poraza izborio dvije pobjede nad Nassourdineom Imavovom i nedavno protiv Abusupiyana Magomedova.

Nakon te posljednje vjerojatno će dobiti priliku boriti se za naslov prvaka srednje kategorije protiv Israela Adesanye, jer Dricus du Plessis još nije spreman.

A Kevin Holland tvrdi kako vjeruje kako Strickland nema što tražiti protiv kondicijski mnogo spremnijeg Adesanye koji će ga uništiti ‘kickovima’.

– Za Izzyja su obje borbe dobre bez obzira tko mu bio protivnik. Strickland i Du Plessis nisu suparnici koji mu mogu stvoriti probleme. No Du Plessis je poznat po tome što nam uvijek dokaže suprotno, a i sada je bolji borac. Ponekad oni loši nađu načina da pobijede one bolje – kazao je Kevin Holland i dodao:

– Stilovi čine borbe, a Strickland ne voli kada ga protivnik pogodi teškim ‘kickovima’. Mislim kako će ga Izzy rastaviti na dijelove, isto kao i Du Plessisa. Vjerojatno će tu biti nekoliko ‘low kickova’ i još neki udarac. Izzy ima velike šanse nokautirati Seana Stricklanda.

Odgovori

Back to top button