MMA

Kevin Holland je dan uoči meča protiv Tima Meansa uhvatio lopova

Kevin Holland je na UFC-ovoj priredbi i Austinu stigao do druge pobjede u nizu. Nakon što je u ožujku svladao Alexa Oliveiru u svojoj povratničkoj borbi u velter kategoriji, ovaj put je ‘submissionom’ (D’Arce choke) u drugoj rundi pobijedio Tima Meansa.

Američki borac je za svoj nastup dobio nagradu od 50.000 dolara. A Kevin je dan ranije ponovno učinio dobro djelo.

Naime, Holland je na ulicama teksaškog grada, u kojem se održala priredba, zaustavio lopova koji je pokušao ukrasti nekoliko bočica parfema.

Hollandov menadžer Oren Hodak snimio je video sa svjedokom koji je prepričao što se dogodilo.

– Dvojica su trče za nekom osobom i pomislio sam da se šale. Nakon toga sam čuo kako je jedan rekao: ‘Neću te prebiti vratiš li bočice’. Tada sam shvatio da je nešto ukrao. Želio sam sve snimiti mobitelom, ali oni su već otrčali dalje – kazao je svjedok, dok je Holland dao svoju stranu priče:

– Bio sam s trenerom, uzeli smo vodu iz trgovine i tamo smo sjeli. Tada smo vidjeli neku osobu kako trči niz ulicu pa smo ga odlučili uloviti, to je dobro za kondiciju. I to smo dobro odradili.

Nije to prvo dobro djelo UFC-ova borca. Prije nekoliko mjeseci je razoružao osobu koja je pucala u restoranu, a u listopadu prošle godine je spriječio krađu automobila.

Odgovori

Back to top button