MMA

Justin Gaethje otkrio kako je razmišljao o borbi protiv Maxa Hollowaya

Justin Gaethje je posljednju borbu imao lani u listopadu kada je izgubio protiv prvaka Khabiba Nurmagomedova. Neporaženi Dagestanac je pobijedio gušenjem (triangle choke), a nakon trijumfa je objavio kraj karijere.

Američki borac je nedavno ponovi kako je bio vrlo ljutit kada je saznao da će se za upražnjeni naslov prvaka lake kategorije boriti Charles Oliveira i Michael Chandler.

Gaethje se nakon godinu dana vraća u oktogon, a suparnik će mu 6. studenog biti upravo Chandler koji je u okršaju za pojas izgubio protiv Oliveire.

A u nedavno razgovoru Justin je otkrio kako je mogao dobiti borbu protiv Maxa Hollowaya.

– Obožavam gledati Maxa i iskreno uopće se ne želim boriti protiv njega. No moram doći među izazivače kako bih ponovno mogao napasti pojas. Ne znam hoće li se Brian Ortega i Alexander Volkanovski trebati boriti jer su treneri u TUF-u – kazao je Justin Gaethje i dodao:

– Mislio sam kako bi Max želio doći u laku kategoriju i probati napasti pojas kada je Khabib otišao, o tome se jedno vrijeme razmišljalo. No to se nije dogodilo.

Sada će se Justin Gaethje boriti protiv Michaela Chandlera, a Max Holloway bi mogao dobiti meč protiv Yaira Rodrigueza.

Pobjedom bi Blessed vjerojatno dobio priliku vratiti svoj pojas. No prvo Alexander Volkanovski mora braniti pojas prvaka protiv Briana Ortege.

Njihov okršaj je 25. rujna. Holloway je samo jednom nastupio u UFC-ovoj lakoj kategoriji, a to se dogodilo u travnju 2019. kada je izgubio protiv Dustina Poiriera jednoglasnom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button