MMA

Jurišić i Musaev se javili nakon incidenta na KSW-ovoj priredbi

Nakon incidenta na KSW 58 priredbi u kojoj su sudjelovali Uroš Jurišić i Šamil Musaev, te predstavnici njihovih timova, slovenski i ruski borac oglasili se putem društvenih mreža.

Musaev je pobijedio Jurišića jednoglasnom odlukom sudaca, a onda je u jednom trenutku Rus podigao Slovenca, srušio ga i nekoliko puta udario. Odmah su ih razdvojili. Jurišić je na svom Instagramu osvrnuo na borbu, događanja nakon meča, ali je istaknuo kako zaslužuje uzvratni meč.

‘Nažalost, moja posljednja borba nije završila kako sam planirao. Odradio sam loš nastup i nemam isprike. Htio bih se svima zahvaliti na podršci kroz ovaj kamp i borbu, svima koji su mi pomogli da se tako dobro pripremim. Osjećao sam se sjajno, no u borbi neke stvari jednostavno nisu kliknule.

Moj protivnik je jako dobro koristio distancu i svako malo me srušio na pod, a to ga je u ovoj borbi, po MMA pravilima, učinilo boljim borcem. Ne mislim kako me je svladao niti bi ikad mogao, posebno zbog ponašanja nakon borbe.

Nisam imao nikakve zle namjere, mislio kako me on želi zagrliti. No, čim mi se približio sam vidio nešto neobično u njegovim očima. Ostalo ste vjerojatno vidjeli. Gledajući na njegove postupke nakon borbe i pobjedu uz koju mi nije napravio nikakvu štetu smatram da zaslužujem revanš, a tada ću pokazati svoj napredak i doći do pobjede. I dalje vjerujem kako sam broj 1 KSW-ov velteraš i to ću uskoro dokazati’, napisao je u svojoj objavi Uroš Jurišić te najavio kako se vraća stotinu puta bolji i pametniji.

Šamil Musaev zahvalio se KSW-ovo čelniku Martinu Lewandowskom.

‘Sve je bilo u redu. Žao mi je ako sam nekoga uvrijedio. Vidimo se uskoro’, napisao je Šamil Musav, dok se njegov menadžer Ivan Dijaković osvrnuo na tvrdnje Bojana Mihajlovića da je Jurišić napadnut i kasnije u restoranu:

‘Ništa se nije dogodilo u restoranu. Mi smo sportaši, imamo poštovanja i distanciramo se od negativnih stvari. Bilo je tamo mnogo svjedoka i možete ih pitati je li se nešto dogodilo. Primjerice, KSW-ovog ‘matchmakera’ ili KSW-ovog Joea Rogana poznatog i pod imenom Dominik Durniat, kao i mnoge druge’, napisao je u objavi Ivan Dijaković.

Odgovori

Back to top button