MMA

Julianna Pena spremna ponuditi revanš Amandi Nunes: Možemo to odmah učiniti

Brazilac Charles Oliveira je u glavnoj borbi UFC 269 priredbe u Las Vegasu gušenjem u trećoj rundi pobijedio Dustina Poiriera i obranio naslov prvaka lake kategorije.

No to nije uspjelo njegovoj sunarodnjakinji Amandi Nunez koja je u meču za pojas bantam kategorije izgubila protiv Julianne Pena.

Amerikanka se sjajno branila u prvoj rundi, a onda je u nastavku prisilila brazilsku borkinju na predaju.

– Svi misle da se znam boriti samo na tlu, ali u ovom sportu trebate odlično poznavati sve borilačke vještine – kazala je Julianna Pena i dodala:

– Sada sam pokazala kako se odlično snalazim u borbi na nogama, klinču i na tlu. U kojem god smjeru borba krene osjećam se odlično i spremna sam za svaki izazov.

Amanda Nunez nije izgubila čak sedam godina, odnosno 12 mečeva u nizu. To je Brazilki bio peti poraz u karijeri.

– Amanda je bila sjajna prvakinja i toliko je mnogo učinila za taj sport. Ovaj trenutak je poseban za mene, jer sam s trona skinula najveću svih vremena – istaknula je nova prvakinja bantam kategorije.

Brazilska borkinja izgubila je naslov u bantamu, ali i dalje ima pojas u perolakoj kategoriji.

Julianna je spremna ponovno se boriti protiv Amande čim zaliječi ozljedu na oku. Bila je to njezina 11. pobjeda u karijeri.

– Možemo to odmah učiniti, slobodna sam sljedeći mjesec. Možemo se ponovno boriti i za dva mjeseca, kad god poželi, spremna sam – kazala je Julianna Pena i zaključila:

– Bude li Amanda tražila revanš, to ćemo i učiniti!

Odgovori

Back to top button