MMA

Jose Aldo najavio kako bi uskoro mogao otići u mirovinu, ali prvo želi osvojiti pojas: Sve je zapisano

Jose Aldo će 20. kolovoza imati svoju prvu borbu ove godine. Legendarni Brazilac i bivši prvak borit će se na UFC 278 priredbi protiv Meraba Dvalishvilija.

Junior ima tri pobjede u nizu, a posljednju je borbu imao lani u prosincu kada je jednoglasnom odlukom sudaca u pet rundi svladao Roba Fonta.

Meč između Josea Alda i Meraba Dvalishvilija ima posebnu težinu, jer bi pobjednik mogao dobiti mjesto izazivača u borbi za naslov prvaka bantam kategorije.

U zadnjem intervjuu 35-godišnji Brazilac otkrio je planove za budućnost.

– Kada sam počinjao rekao sam treneru Dedeu Pederneirasu da ću s 35 godina biti prvak i otići u mirovinu. Vrlo sam blizu kraja karijere. Sada imam okršaj protiv Dvalishvilija, koji je čvrst borac i dobro rangiran, protiv koga se nitko ne želi boriti. Pobijedit ću ga i onda ću tražiti meč za pojas. Sve je zapisano – rekao je Jose Aldo i dodao:

– Dede i ja smo isto razmišljali, želio sam biti prvak u perolakoj i lakoj kategoriji, ali to se nije dogodilo. Sada sam u bantam kategoriji i pred sebe sam postavio drugi cilj – naslov u toj kategoriji. Završavam svoju karijeru u toj diviziji, tamo gdje sam i počeo.

Odgovori

Back to top button