MMA

Jonesa zanima borba protiv Pereire ili Aspinalla. A gdje je Miočić?

Jedan od najvećih MMA boraca svih vremena Jon Jones trebao se u studenom boriti protiv Stipe Miočića, ali meč je otkazan nakon što se Bones ozlijedio na treningu.

Nekoliko tjedana uoči priredbe ozlijedio je rame, te završio na operaciji. Jones je u siječnju operirao i lijevi lakat, te je njegov povratak borbama dodatno odgođen.

Američki borac vratio se treninzima, te mnogi fanovi slobodne borbe i hrvatski fanovi nestrpljivo čekaju dogovaranje borbe između Jonesa i Miočića.

No nakon posljednjih objava na X-u nameće se pitanje želi li Bones okršaj protiv sunarodnjaka hrvatskih korijena. Naime, Jon je u poruci napisao:

‘Biste li me željeli gledati u borbi protiv Alexa (Pereire) ili Toma (Aspinalla)?’.

Mišljenja su bila podijeljena, no čini se da je Jones tom objavom želio poručiti kako ga više ne zanima meč s Miočićem već dvoboj protiv prvaka UFC-ove poluteške kategorije Alexa Pereire ili privremenog prvaka teške divizije Toma Aspinalla.

Ovaj put Bones nije spomenuo Miočića, koji možda i gubi interes za povratkom u oktogon. Američko-hrvatski borac je posljednji meč imao u ožujku 2021. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

Odgovori

Back to top button