MMA

Jones uzvratio bivšem treneru: I silovatelj je trenirao s nama, a sada se Winkeljohn pravi moralan

Bivši UFC-ov prvak Jon Jones već neko vrijeme trenira u Fight Ready Gymu u Arizoni nakon što mu je Mike Winkeljohn zabranio pristup JacksonWink MMA dvorani.

Bivši trener je Bonesa izbacio iz dvorane nakon incidenta krajem rujna u Las Vegasu. Naime, Jones je nakon primanja u UFC-ovu Kuću slavnih priveden jer je fizički napao svoju zaručnicu, a prilikom uhićenja je oštetio vozilo.

Čini se kako bivši prvak još uvijek nije prebolio što su ga izbacili iz JacksonWink MMA dvorane

‘Trener Winkeljohn se pojavi na nacionalnoj televiziji i kaže kako meni želi sve najbolje, a zatim iza kulisa zlostavlja ostale trenere, jer su nastavili raditi sa mnom. Kakav jadni gad’, napisao je Jon Jones u tvitu, te istaknuo kako su gotovo svi legendarni borci odavno napustili tu dvoranu:

‘On je pronašao način da otjera sve Gregove borce. Ne mogu se sjetiti niti jednog Jacksonovog veterana koji još uvijek priča s ovim š*pkom.

Trener Winkeljohn je izjavio kako se Jones može vratiti kad god želi, no Bones nema namjeru vratiti se u dvoranu iz koje je izbačen.

‘Nisam napustio tim jer ne mogao podnijeti kaznu. Napustio sam dvoranu jer nisam više htio trenirati s Winkeljohnom. Otkako sam ga upoznao, on svoje borce nije naučio novim tehnikama’, nastavio je Jon Jones i dodao:

‘Da sam ja takvo čudovište kao što govori, on ne bi i dalje pokušavao zaraditi na mome imenu. Poster Jona Jonesa nalazi se na gotovo svakom zidu u dvorani’.

Bones je nastavio kritizirati bivšeg trenera, a onda je posebnu pažnju skrenula jedna objava.

‘Sad se želi pokazati koliko je moralan, a godinama je s nama trenirao osuđeni silovatelj’, napisao je Jon Jones’, te za kraj poručio bivšem treneru:

‘Nemoj se pojavljivati na TV i praviti se da ti je stalo do nekog tko ti je donio veliku zaradu posljednjih godina i pružio toliko svjetskih titula. Ti ga pokušavaš uništiti iza zatvorenih vrata. To je potez pravog š*pka.

Odgovori

Back to top button