MMA

Jon Jones uoči meča protiv Ciryla Ganea: Tu sam kako bi ispunio cilj

Jon Jones je prije tri godine imao svoju posljednju borbu. Jedan od najboljih MMA boraca na svijetu je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Dominicka Reyesa i obranio pojas UFC-ova prvaka poluteške kategorije.

Nakon tog trijumfa odlučio je prijeći među teškaše, a njegov debi u kraljevskoj diviziji dogodit će se ovog vikenda u Las Vegasu.

Okršaj između Jona Jonesa i Ciryla Ganea predvodit će 4. ožujka UFC 285 priredbu u prepunoj T-Mobile Areni. Ovih je dana otkri zašto je imao tako dugu pauzu.

– Odgađanje mog povratka u oktogon nema veze s novcem ili zbog nekakvih nesuglasica s UFC-om. Želim se pripremiti najbolje što mogu prije povratka, a tako sam se osjećao već prije godinu dana. Trebali smo samo vidjeti tko bi mogao biti protivnik, a mnogo se toga događalo u UFC-u. No sada smo ovdje. Borim se protiv Ciryla Ganea, i osjećam da stvari dolaze svoje mjesto – rekao je Jon Jones i dodao:

– Razmišljam postati dvostruki prvak od onog dana kada sam odlučio prijeći u tešku kategoriju. Moj cilj je sljedeće tri godine biti prvak teške divizije, o tome sanjam i za to živim. Učinit ću to. Vjerujem da sam najbolji borac na svijetu i to ću dokazati.

Odgovori

Back to top button