MMA

Jon Jones se javio Dani Whiteu: Nikada nisam tražio 30 milijuna dolara. Otkud ti to?

Šef UFC-a Dana White je prije nekoliko dana izjavio kako će Francis Ngannou pojas prvaka teške kategorije vjerojatno biti Derrick Lewis. Upravo je taj američki borac zadnji koji je pobijedio kamerunskog udarača. Lewis je u srpnju 2018. jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Ngannoua i to je Kameruncu bio drugi poraz u nizu.

U prethodnom meču je izgubio u borbi za pojas protiv Stipe Miočića. Osim Derricka Lewisa u kombinacijama je i Jon Jones koji je cijelo vrijeme bio prvi na popisu potencijalnih Francisovih suparnika, ali očito pregovori s UFC-om nisu išli u očekivanom smjeru.

Predsjednik najjače MMA organizacije istaknuo je kako su pregovarali s Jonesom, ali nisu postigli dogovor.

– Moramo nastaviti dalje. Derrick Lewis je borac koji zaslužuje taj meč. On je teškaš, pobijedio je Francisa, izgledao je dobro u posljednjih nekoliko borbi. Kada Jon Jones bude spreman, on će nam to dati do znanja – kazao je Dana White.

Prvi čovjek UFC-a istaknuo je kako je bivši prvak poluteške kategorije i jedan od najboljih MMA boraca za okršaj protiv Ngannoua tražio visoki honorar.

– Tražio je 30 milijuna dolara. Borci dobiju svoj udio od PPV prodaje. S njim bi se podijelio profit od borbe, tako se vodi posao, jer ne želite da sve propadne – podvukao je Dana White.

Na izjave UFC-ova šefa reagirao je Jon Jones te se javio porukom na društvenim mrežama.

‘Nikada nisam tražio 30 milijuna dolara, ni u razgovorima s tobom ni s Hunterom. Dana, baš me zanima gdje si čuo taj broj? Priča li netko s tobom u moje ime ili…’, napisao je Jon Jones na Twitteru.

Odgovori

Back to top button