MMA

Jon Jones pokazao zanimanje za meč protiv Stipe Miočića: Tko želi gledati tu borbu?

Francis Ngannou nedavno je pobjedom protiv Ciryla Ganea obranio pojas prvaka UFC-ove teške kategorije. Sada ga čeka operacija koljena, a potom i dulji opravak.

Prvak bi se borbama mogao vratiti krajem ili tek početkom sljedeće godine. Dodatni problem je i novi ugovor s UFC-om koji Kamerunac ne želi potpisati ne budu li se u njemu našli neki njegovi prijedlozi.

Fanovi se nadaju kako bi jedan od najboljih MMA boraca Jon Jones uskoro mogao debitirati u teškoj kategoriji, a jedan od potencijalnih protivnika je američko-hrvatski borac Stipe Miočić.

Isto razmišlja i bivši prvak, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier, koji je nedavno izjavio kako bi upravo Miočić i Jones trebali imati borbu za privremenog prvaka.

– Vjerujem kako će UFC ponovno organizirati meč za privremeni naslov, a jedini koji bi u tome mogli sudjelovati su Stipe Miočić protiv Jona Jonesa. Neka se njih dvojica bore, a pobjednik će dobiti meč protiv prvaka. Kada se Francis Ngannou vrati imat ćemo veliku borbu – istaknuo je Daniel Cormier i podvukao:

– Bude li se organizirala borbe za privremeni pojas, tada to ne mogu napraviti bez Miočića – podvukao je Daniel Cormier.

Bones je posljednjoj objavom na Twitteru zaintrigirao fanoave, te je u poruci napisao:

‘Najveći teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam za’!

Premda nije spomenuo Miočića, jasno je kako je mislio na američko-hrvatskog borca koji je četiri puta obranio pojas prvaka teške kategorije što nikada drugome nije uspjelo.

No zasad nisu poznati Miočićevi planovi. I dalje ima ugovor s UFC-om, a zadnji put se borio lani u ožujku kad je izgubio naslov protiv Ngannoua.

Nije bio ni zadovoljan UFC-ovom odlukom da su borbu za naslov dali Francuzu Cyrilu Ganeu.

Jonesova poruka sigurno je zaintrigirala fanove koji bi sigurno željeli vidjeti Jonov debi u teškoj kategoriji. I Miočić bi u tom meču mogao dobro zaraditi.

Odgovori

Back to top button