MMA

Jon Jones otkrio kada se želi vratiti i to borbom za prvaka

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije Jon Jones priprema se svoje debi među teškašima. Ovih se dana pojavio u Las Vegasu gdje je njegova prva borba protiv Alexandera Gustafssona uvrštena u UFC-ovu Kuću slavnih.

U razgovoru je potvrdio kako se i dalje priprema, te želi podići svoju težinu sa 115 na 123 kilograma.

– Želim biti tehnički najbolji i najsnažniji teškaš. Ranije bih trenirao deset tjedana uoči borbe, a sad prvi put u karijeri treniram stalno. Već sad sam kondicijski spreman za borbu, ali kad završim pripreme bit ću još na višoj razini. Osjećam se sjajno, bolje spavam i jedem. Mogao bih se vratiti u prvoj polovici iduće godine – rekao je Jon Jones i dodao:

– Hoću borbu za naslov, želim borbe protiv najboljih. Kako se za nekog može reći da je zvijezda, a nema pojas prvaka. Ngannou je trenutačno najveća zvijezda i prvak, borba protiv njega je jedino što me sada zanima.

Bones je objasnio i kako će riješiti nesuglasice s UFC-ovim vodstvom oko novog ugovora.

– Dana White mi jamči veću zaradu nakon što se vratim. Borba će biti PPV i moram se nekako pobrinuti za svoj novac. Dosad bi je najvažnije bilo usredotočiti se na borbu i pobijediti, a kad se vratim kao teškaš nešto ću u tome promijeniti – kazao je Jon Jones i zaključio:

– Odlično je što sam angažirao Richarda Schaefera da vodi moju karijeru. Više ne idem na Twitter i ne napadam Danu, sve sam prepustio Schaeferu, on vodi sve razgovore. Zato sam trenutačno sa svima dobar, a Schaefer je u tome mnogo pomogao.

Odgovori

Back to top button