MMA

Joe Rogan uvjeren da bi Francis Ngannou bio odličan boksač: On je najjači udarač na svijetu

Francis Ngannou je u siječnju prvi put obranio UFC-ov pojas prvaka teške kategorije, a nekoliko tjedana kasnije otišao je na operaciju koljena.

I dok se čeka njegov povratak borbama, još uvijek je nejasan njegov status u promociji.

Naime, nije tajna kako je u lošim odnosima s promocijom koja mu ne želi ispuniti zahtjeve (veći honorar, mogućnost boksanja…), pa tako još nije produljio ugovor.

Nigerijac često ističe kako bi vrlo rado boksao, a jedno vrijeme mnogo se govorilo o mogućem okršaju protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja.

Boksački stručnjaci znali su analizirati kako bi Ngannou prošao u dvoboju protiv vrhunskih boraca, a sada se te teme dotaknuo i Joe Rogan.

– Francis Ngannou je sjajan sportaš. Kao dijete je morao raditi u rudniku pijeska, to je ludo, on je fantastičan borac sa 123 kilograma. Udara snažnije od bilo koga i ima najjači izmjereni udarca na svijetu – rekao je Joe Rogan i dodao:

– A Deontay Wilder je vjerojatno najbolji nokauter u povijesti, u jednom je trenutku imao omjer 39-0, a od toga 38 borbi završio nokautom. Dakle, ako postoji takav borac, Francis je odmah trebao ići u boks, a ne u MMA. Nije trebao učiti kako udarati nogama, već samo razmišljati glavom, a još k tome ima 123 kilograma. Ludo!

Odgovori

Back to top button