MMA

Joe Rogan baš ne vjeruje Conor McGregoru: Njegova bi mokraća rastopila USADA-inu čašicu

Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor posljednjih mjeseci često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke s treninga gdje se hvali fantastičnom tjelesnom građom na koju je nabacio dodatnu mišićnu masu.

Slavni Irac još je oporavlja od operacije i loma noge u meču protiv Dustina Poiriera u srpnju prošle godine.

Notorious je nedavno izjavio kako se vraća u protokol Američke antidopinške agencije (USADA), ali tek za nekoliko mjeseci.

Mnogo njegovih kolega u posljednje vrijeme proziva McGregora za korištenje nedopuštenih sredstava, a u posljednjoj izjavi se i UFC-ov komentator Joe Rogan osvrnuo na tu temu.

– Stalno skida majicu i pozira. Čini mi se kako bi njegova mokraća rastopila USADA-inu čašicu. Čudno je sve to. Kod USADA-e je moguće napuštanje protokola za vrijeme kojeg možeš izaći iz svega i našpricati se – kazao je Joe Rogan i dodao:

– Njegova pobjeda protiv Donalda Cerronea bila je značajna. Možda se sve dogodilo i zbog neaktivnosti, barem je tako govorio nakon meča protiv Poiriera. Ako nisi naviknut boriti se na visokoj razini kada se mnogo toga događa u takvim borbama, stres je tada prevelik. Jako je teško biti nekoliko godina izvan sporta, a onda odmah uskočiti na najviši nivo.

Mnogi sumnjaju kako je vrlo čudno što je Conor u tako kratkom vremenu uspio nabiti mišićnu masu bez masnog tkiva. Najavio je povratak u oktogon, a ima i onih koji u to ne vjeruju.

Odgovori

Back to top button