MMA

Jedan od gostiju na Sterlingovoj zabavi otkrio detalje s proslave naslova UFC-ova prvaka

Aljamain Sterling je osvojio pojas UFC-ova prvaka nakon diskvalifikacije Pjotra Jana. Naime, ruski borac je u završnici četvrte runde na nedavnoj UFC 259 priredbi pogodio Jamajčanina nedopuštenim udarcem u glavu. Sterling se srušio, a Jan je diskvalificiran.

Nakon priredbe su na društvenim mrežama objavljene fotografije na kojima Sterling pozira s pojasom prvaka i s osmijehom na licu. Jedan od gostiju na tom domjenku bio je i UFC-ov borac Billy Quarantillo koji tvrdi kako Aljamain Sterling nije bio dobro raspoložen.

– Ljudi su tražili da se s njim fotografiraju. Sterling nije htio ništa od toga, ali oni su htjeli da pojas stavi na rame, jer se za to borio – kazao je Billy Quarantillo i nastavio:

– Nije to nagrada samo za posljednju borbu već za sve što je dosad učinio u UFC-u, za svaki trenutak proveden na treningu. Rekli su mu da bi trebao slaviti život. Znam kroz što prolazi zbog toga, ali on to uistinu nije želio napraviti.

Otkrio je i neke pojedinosti s proslave, te kako se Sterling osjećao.

– Popio je tek jednu čašu pjenušca. On nije ni htio ponovno gledati borbu. Onda je to napravio i slomio se – istaknuo je Billy Quarantillo i zaključio:

Vjerojatno je u mislima analizirao borbu i razmišljao o povratku na posao. Mislim kako će u revanšu biti jedan potpuno drugi borac.

Aljamain Sterling i Pjotr Jan su odmah nakon borbe najavili da žele revanš, što bi UFC mogao organizirati već tijekom ljeta.

Odgovori

Back to top button