MMA

Jan Blachowicz nije siguran hoće li se Jon Jones vratiti borbama

Prvak UFC-ove poluteške kategorije Poljak Jan Blachowicz uskoro drugi put brani naslov, a protivnik će mu 30. listopada na UFC 267 priredbi u Abu Dhabiju biti brazilski borac Glover Teixeira.

Poljski udarač je titulu osvojio lani u rujnu nokautom protiv Dominicka Reyesa nakon što je Jon Jones u kolovozu napustio kategoriju te prešao među teškaše.

Blachowicz je u ožujku prvi put obranio naslov nakon što je jednoglasnom odlukom sudaca svladao prvaka srednje kategorije Israela Adesanyu.

Poljak nikada nije skrivao želju boriti se protiv Jonesa, no sada je izjavio kako sumnja da će do tog meča ikada doći.

– Ne znam hoće li se Jones više boriti, sumnjam u to. Prije pola godine bilo je drugačije, tada sam govorio kako se moramo naći i da ga želim pobijediti. No sad me više nije briga. Ako se vrati, u redu… – kazao je Jan Blachowicz, te se osvrnuo na stanje u poluteškoj kategoriji:

– Mnogo je dobrih, mladih boraca i svi me žele pobijediti. Magomed Ankalaev bori se protiv Volkana Oezdemira na istoj priredbi kao i ja. On je jako dobar borac. Oni me motiviraju, a kada to znam želim otići u dvoranu i trenirati još bolje. Kategorija izgleda sjajno, tu je mnogo izazova.

Odgovori

Back to top button