MMA

Islam Makhachev ističe kako mu UFC ne želi organizirati meč protiv Alexandra Volkanovskog

Dagestanski borac Islam Makhachev je nakon pobjede protiv Charlesa Oliveire u meču za UFC-ov naslov lake kategorije prozvao prvaka perolake divizije Alexandra Volkanovskog.

Australac se pojavio u oktogonu te usmeno dogovorio okršaj s Makhachevim. Alex je istaknuo kako su ulozi u toj borbi pojas lake kategorije i prvo mjesto na UFC-ovoj ‘P4P’ ljestvici.

Najveća svjetska MMA organizacija priprema event za 12. veljače u Perthu i mnogi su njihov potencijalni okršaj već vidjeli kao borbu koja bi predvodila priredbu.

Zasad iz UFC-a nema informacija vezanih za mogući meč između Makhacheva i Volkanovskog. Dagestanac je zbog toga pomalo ljutit.

‘Ne znam što UFC želi, Australija u veljači ili Vegas u ožujku. Iskreno nije me briga gdje i protiv koga, nikad ne biram protivnike. Samo mi pošaljite ugovor i prestanite s igricama’, napisao je Islam Makhachev na Twitteru.

Dagestanac je razmijenio i nekoliko poruka s Volkanovskim, koji je tražio od Islama da održi riječ.

‘Iste sekunde kada dobijem ugovor, ja ću ga potpisati. Zasad uživaj na prvom mjestu na ‘P4P‘ ljestvici. Samo kaži svojim ljudima da uvjere UFC kako se želiš boriti protiv mene. Čujem kako oni smatraju da si premalen’ napisao je Islam Makhachev.

Čini se kako vodstvo UFC-a nije sigurno je li meč između Makhacheva i Volkanovskog dobra ideja.

Prema nekim informacijama Islam bi svoju prvu obranu naslova mogao imati protiv pobjednika dvoboja Poirier – Chandler.

Odgovori

Back to top button