MMA

I Michael Bisping bi rado gledao okršaj između Usmana i Adesanye

Kamaru Usman i Israel Adesanya već nekoliko godina dominiraju u svojim kategorijama, te otkad su osvojili naslove UFC-ovih prvaka (2019.) uspješno ih brane.

Usman ima pojas u velteru, a Adesanya je prvak srednje kategorije. Kako trenutačno na vidiku nema nekog borca koji bi ih mogao ugroziti na tronu, mnogi bi rado vidjeli njihov međusobni okršaj.

Tu je ideju iznio i bivši MMA borac, a danas UFC-ov komentator Michael Bisping u svom podcastu Believe You Me.

– Usman bi se trebao boriti protiv Adesanye. Nema veze što su obojica Nigerijci. Bude li Adesanya nastavio pobjeđivati i neka svlada Roberta Whittakera, on treba svježe meso. Neka i Kamaru nastavi pobjeđivati, ne znam zašto bi više čekali. Neka se međusobno obračunaju – istaknuo je Michael Bisping.

Usman je gostujući kod Joe Rogana u jednoj emisiji objasnio zašto se ne želi boriti protiv Adesanye.

– Nikad se neću boriti protiv Israela, premda bi mnogi željeli vidjeti taj meč. Dva pojasa za Nigeriju bolja su od jednog borca koji ima dva pojasa. Nemam želju boriti se protiv njega – istaknuo je Kamaru Usman.

Trenutačno su tri afrička prvaka u UFC-u, uz Usmana i Adesanyu tu je još i Ngannou, prvak teške kategorije. Sva trojica su na to jako ponosni.

Odgovori

Back to top button