MMA

Gilbert Burns želi borbu protiv Leona Edwardsa

Gilbert Burns je u veljači u obračunu protiv Kamarua Usmana pokušao timskom kolegi oteti pojas UFC-ova prvaka velter kategorije.

Brazilac je nakon meča izjavio kako mu to nije posljednja borba za naslov. Na UFC 264 priredbi pobijedio je Stephena Thompsona, te traži novu priliku kako bi dobio meč za pojas prvaka.

A na tom putu traži protivnika koji ima iste ambicije. Burns je tako prozvao Leona Edwardsa, koji ima devet pobjeda, a borbu protiv njega želi u studenom.

‘Sunaslovna borba na pet rundi?’, napisao je Gilbert Burns u objavi na Twitteru.

Brazilski borac želi borbu protiv Edwardsa na UFC 268 priredbi koju bi trebali predvoditi Kamaru Usman i Colby Covington.

– Razgovarao s Dana Whiteom nakon zadnje borbe. Moramo čekati, iako se želim boriti. Treba mi tek nešto vremena da mi se tijelo oporavi, a onda sam odmah nazad u treningu. Leon Edwards je treći na listi i ima strašan pobjednički niz, želim tu borbu. Opasan je borac, pobjeđuje sve redom i zaslužuje borbu za naslov – rekao je Burns i dodao:

– Ponekad svašta govorim o njemu, no ja mu zapravo želim borbu za titulu. On to apsolutno zaslužuje. No, bude li se Colby borio za naslov, onda želim borbu protiv Leona. Prozvao sam ga, a on je svašta govorio, jer sam kritizirao način na koji je pobijedio Natea Diaza…

Odgovori

Back to top button