MMA

Georges St-Pierre otkrio protiv koje dvojice velikih boraca se želio boriti prije mirovine

Georges St-Pierre (41) je svoju uspješnu MMA karijeru završio u studenom 2017. kada je u svojem debiju u srednjoj kategoriji pobijedio prvaka Michaela Bispinga i osvojio UFC-ov pojas.

Kanadskoj borilačkoj legendi bila je to 13. pobjeda u nizu i 26. u karijeri (uz dva poraza) kojom je osvojio i drugi naslov prvaka najveće svjetske MMA organizacije.

Dugogodišnji vladar UFC-ove velter kategorije je u nedavnom intervjuu otkrio kako pomalo žali što se tijekom karijere nije borio protiv Andersona Silve i Khabiba Nurmagomedova.

– Želio sam da me ljudi pamte kao najboljeg borca u povijesti. Oduvijek sam želio biti najbolji – istaknuo je Georges St-Pierre, te otkrio kako se želio boriti protiv dvojice također velikih boraca:

– Prva je protiv Andersona Silve, a druga protiv Khabiba. No postojali su razlozi zbog čega se ti mečevi nikada nisu dogodili.

Bivši dvostruki prvak pokušao je to objasniti…

– Kada ste borac trebate protivnika i organizatora kako bi dogovorili neki meč. Čak i kada obojica žele borbu, a promocija to ne želi, taj se meč borba neće dogoditi – kazao je Georges St-Pierre i zaključio:

– Svaki borac iznese svoje uvjete, pa se onda pregovara i promotor organizira borbu. To se sa Silvom i Khabibom nikada nije dogodilo.

Odgovori

Back to top button