MMA

Ganeova pobjeda nad Rozenstruikom nije oduševila UFC-ova šefa

Ciryl Gane je na UFC Fight Nightu 186 priredbi u Las Vegasu nadjačao Jairzinha Rozenstruika i stigao do osme pobjede karijeri. Francuz je nakon pet rundi slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Gane je kontrolirao borbu i nije dopuštao suparniku da se razmaše. Držao je Rozenstruika na distanci i tražio priliku da meč završi ranije.

– Pokušao sam napraviti nešto posebno i tražio sam način kako završiti borbu. Znao sam da i on voli riješiti meč jednim udarcem, pa sam trebao biti oprezan – kazao je Ciryl Gane.

Borba je bila siromašna i bez prave akcije. Nedostajalo je atraktivnih poteza što je UFC-ov šef Dana White morao primijetiti nakon dvoboja.

Prvi čovjek najjače MMA organizacije prigovorio je francuskom borcu kojeg smatra jednim od najtalentiranijih teškaša.

‘Svi pričaju da Gane može biti veliki izazivač, ali pogledajte što je Francis Ngannou učinio Jairzinhu. To mu je bila prilika da se pokaže svijetu. Pobijedio je, ali ostanimo na tome’, tako razmišlja Dana White.

Francuz je odgovorio na komentar prvog čovjeka UFC-ova.

– Razumijem Danu Whitea, on je šef i želi zarađivati novac. Želi nekog profitabilnijeg borca. Ljudi traže show i žele vidjeti veliki nokaut. No to im ovaj put nisam mogao priuštiti. Pokušao sam, ali nisam uspio. Razumijem kritike i to mi je u redu – rekao je Ciryl Gane.

Odgovori

Back to top button