MMA

Gaethje: Sve ću spaliti bude li McGregor dobio priliku prije mene

Justin Gaethje želi novu priliku za napasti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije. Highlight je nakon lanjskog poraza u borbi za naslov protiv Khabiba Nurmagomedova imao samo jedan meč i to protiv Michaela Chandlera.

Gaethje je nakon tog trijumfa ponovno postao vrlo glasan te koristi svaku priliku kako bi ponovno postao izazivač.

Naravno, u lakoj kategoriji postoji oštra konkurencija, pa se Justin plaši kako bi Islam Makhachev ili Beneil Dariush mogli dobiti priliku prije njega. No posljednjih dana u javnost je isplivalo još jedno ime – Conor McGregor.

Bez obzira na to što slavni Irac, koji se još oporavlja od ozljede iz meča protiv Poiriera, nije zaslužio priliku, u UFC-u razmišljaju kako bi njegova povratnička borba mogla biti za pojas.

Prvak lake kategorije Charles Oliveira nedavno je izjavio kako bi vrlo rado pristao na meč protiv Irca.

– Borio bih se protiv McGregora već danas. Ne znam tko bi izabrao borbu za pojas umjesto meča protiv Conora. To bi učinila samo budala – istaknuo je Charles Oliveira.

Šef UFC-a Dana White potvrdio je kako će Gaethje biti sljedeći Oliveirin protivnik, no vijest u kojoj se spominje McGregor kao potencijalni izazivač poprilično ga je razljutilo.

– Kako bih reagirao da Conor dobije priliku prije mene? Pa sve bih spalio. Conor je trenutačno irelevantan. U lakoj kategoriji nije pobijedio još od 2016. godine. Ja sam prvi izazivač i čitav sam život tome posvetio – kazao je Justin Gaethje i podvukao:

– Ne bude li tako, sve ću spaliti. U UFC-u ne smiju dopustiti da McGregor odmah dobije priliku boriti se za pojas prvak. Toliko ima boraca koji su zaradili tu priliku i trebaju dobiti šansu prije njega – Beneil Dariush, Islam Makhachev… Uskoro mi nećete postavljati takva pitanja. Bit će to prekrasan dan!

Odgovori

Back to top button