MMA

Gaethje najavio kako će slomiti Chandlera, a onda ide po revanš protiv Poiriera

Justin Gaethje (22-3) je posljednji put bio u oktogonu lani u listopadu kada je ‘triangle choke’ zahvatom u drugoj rundi izgubio protiv Khabiba Nurmagomedova (29-0).

Neporaženi Dagestanac je nakon te pobjede i obrane naslova UFC-ova prvaka lake kategorije objavio kraj karijere.

Najjača svjetska MMA organizacija odlučila je Gaethjeu organizirati borbu protiv Michaela Chandlera (22-6) koji je u svom drugom nastupu za UFC dobio priliku boriti se za naslov ali je izgubio protiv Charlesa Oliveire.

Borba između Gaethjea i Chandlera uvrštena je u program UFC 268 priredbi koja će se 6. studenog održati u New Yorku. No pojavio se problem.

Naime, zbog epidemioloških mjera nastup bi mogao biti dopušten samo cijepljenim borcima. Kako je Chandler izjavio kako se za sada ne želi cijepiti njegov je nastup neizvjestan. Ali to ne brine Gaethjea.

– U prosincu će Dustin Poirier nokautirati Charlesa Oliveiru. A nakon što je slomim Chandlera gdje god se mi borili, dobit ću svoj revanš protiv Poiriera. Tada ćete gledati reprizu najbolje borbe iz 2018. godine. To je godina kojoj se treba radovati – rekao je Justin Gaethje.

Poirier je u njihovom međusobnom okršaju 2018. u četvrtoj rundi nokautirao Gaethjea. Nakon meča Justin je govorio koliko je ta borba bila atraktivna…

Odgovori

Back to top button