MMA

Francis Ngannou protiv Ante Delije? Kamerunski udarač otkrio gdje bi mogao nastaviti karijeru

Kamerunski udarač Francis Ngannou je početkom godine napustio najveću svjetsku MMA promociju, jer nije mogao dogovoriti sve uvjete u novom ugovoru.

Bez obzira na to što je mogao biti jedan od najbolje plaćenih boraca, šef Dana White i vodstvo organizacije nije mu željele ispuniti neke zahtjeve među kojima je bilo i mogućnost boksanja.

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije ima želju boksati, a jedan od potencijalnih kandidata je bivši prvak Deontay Wilder.

I Tyson Fury je u kombinacijama, no Kralj Cigana trenutačno zaključuje meč protiv Oleksandra Usyka za ujedinjenje pojaseva.

No Francis je nedavno otkrio kako bi uskoro mogao potpisati ugovor s jednom svjetski poznatom MMA organizacijom.

– Uskoro bi mogao donijeti odluku, ali još nisam odlučio. Tu je PFL i ONE Championship. Blizu sam odluke, čim odlučim svi ćete znati – kazao je Francis Ngannou u MMA Houru kod Ariela Helwanija.

Kamerunac je otkrio i kako ne može vjerovati da će pronaći promociju koja će ga bolje platiti od UFC-a.

Bude li Ngannou potpisao za PFL onda bi jedan od mogućih njegovih protivnika u budućnosti mogao biti i naš Ante Delija, koji je lani osvojio pojas prvaka teške kategorije.

Francisa se još ranije povezivalo s PFL-om tako da ne bi bilo neko veliko iznenađenje bude li potpisao za njih.

No Ngannou ne bi mogao sudjelovati u ovosezonskom turniru, osim da uskoči kao zamjena. Nema sumnje da bi promocija za njega pronašla uzbudljivog i zanimljivog protivnika.

Ante Delija će 7. travnja krenuti u obranu naslova PFL-ova prvaka koja donosi nagradu od milijun dolara.

Odgovori

Back to top button