MMA

Figueiredo za još jedan meč protiv Morena traži – milijun dolara

Deiveson Figueiredo je na nedavnoj UFC 270 priredbi u Anaheimu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Brandona Morena i vratio pojas prvaka muha kategorije.

Bio je to njihov treći međusobni okršaj u nizu u kojem je brazilski borac uzvratio Morenu za poraz u prethodnom meču. Prvi okršaj završio je remijem.

Brazilcu je to bila 21. pobjeda u karijeri.

Figueiredo je prije nekoliko dana bio gost u emisiji kod Ariela Helwanija, te je govorio o još jednom meču protiv Meksikanca.

Naime, većina fanova bi rado vidjela još jedan njihov meč, jer prethodna tri su ponudila vatromet akcije i bila su spektakularna.

No Brazila za četvrti meč protiv Morena traži zajamčeni honorar od milijun dolara.

– Bude li UFC želio napraviti nešto povijesno, onda će trebati isplatiti najveći honorar za neku borbu u muha kategoriju. Milijun dolara je okrugla i prekrasna cifra. Sviđa mi se taj iznos – naglasio je Deiveson Figueiredo.

U sunaslovnoj borbi nedavne UFC-ove priredbe, Figueiredo je zaradio 150 tisuća, a dosadašnji prvak Moreno nešto više, 200 tisuća dolara.

Samo za usporedbu, prvak teške kategorije Francis Ngannou je na istoj priredbi za pobjedu protiv Ciryla Ganea dobio 600 tisuća, a Francuz pola milijuna dolara.

Odgovori

Back to top button