MMA

Erslan nakon trijumfa: Nešto se događa sa mnom

Hrvatski borci imali su maksimalan učinak na KSW 70 priredbi u Lodzu. Ivan Erslan je nokautom u prvoj rundi pobijedio Rafala Kijanczuka, a Francisco Croata Barrio je u drugoj rundi ‘submissionom’ (rear-naked choke) nadjačao Lukasza Rajewskog.

– Nisam jurio prema naprijed, jer bi me možda dohvatio. Prvo sam želio provjeriti kakvo ima znanje. I on se uvjerio kako me ne može samo tako proći pa je postao nervozan. Osjetio sam da ne želi biti u kavezu – rekao je Ivan Erslan nakon meča i naglasio:

– Meni je dovoljan jedan udarac kako bih osjetio protivnika i sad me bole šake, jer Rafal ima tvrdu glavu. Nisam vjerovao da to imam u rukama, ali nešto se događa sa mnom. Volim KSW, a moji budući protivnici bi trebali znati da sam iza svake borbi sve bolji. U kavezu se osjećam kao kod kuće i obećavam da ću mnogima biti problem.

Ivan se prije ovog nastupa zadnji put u KSW-u borio prošle godine kada je pobijedio Przemyslawa Mysialu, u međuvremenu je dobio dijete, te ga to posebno motivira.

– Nisam mislio da će biti motivirajuće, ali dao sam sve za taj sport. Dijete je nešto posebno i ovo je za moju kćer – kazao je Ivan Erslan.

Croata Barrio uvjerljivo je stigao do svoje desete MMA pobjede, druge u KSW-u.

– Možda sam malen, ali sam jak. Jači sam i od većih ljudi, mogu ih sve pobijediti. Znao sam da je prva runda bila slaba, ali ja polako podižem ritam. A kako meč odmiče, ja postajem brži i sve bolji – kazao je Francisco Croata Barrio i dodao:

– Sada mi dajte vremena i pošaljite poruku: ‘Borit ćeš se u rujnu’. Nakon što sam prihvatio tri ‘short notice’ borbe zaslužujem priliku. Barem za zadnju borbu na ugovoru.

Odgovori

Back to top button