MMA

Edwards uoči okršaja protiv Chimaeva: Imam osjećaj da svima moram poslati poruku

Leon Edwards i Khmazat Chimaev konačno bi trebali obračunati na UFC-ovoj priredbi koja će se održati 13. ožujka u Las Vegasu. Njihov borba je ranije dvaput otkazivana, jer su borci bili zaraženi koronavirusom.

Prvo je Edwards otkazao borbu u prosincu, a onda je to učini i Chimaev, pa je tako odgođen i meč koji je bio dogovoren za prošli mjesec.

Leon Edwards će u tom okršaju loviti devetu pobjedu u nizu i prvu nakon meča u kojem je 2019. pobijedio Rafaela dos Anjosa. Khamzat Chimaev je u posljednjem okršaju 19. rujna prošle godine za samo 17 sekundi pobijedio Geralda Meerschaerta.

– Želim do pobjede stići prekidom. Imam osjećaj da svima moram poslati poruku uoči napada na pojas svjetskog prvaka. Želim testirati Chimaeva, neka pokaže što ima – rekao je Leon Edwards i dodao:

– Neki su pričali da se ne mogu boriti pet rundi, pa sam to odradio. Onda su govorili da ne znam hrvati, pa sam i to pokazao da mogu… Svaki put sam nešto morao dokazivati, a sada želim biti svoj i dominirati, željan sam borbe. Bit ću agresivan, tražit ću prekid i pobijediti.

Odgovori

Back to top button