MMA

Dustin Poirier žali što se nikada nije borio protiv Natea Diaza, te ima želju ponovno napasti pojas

Okršaj za naslov prvaka srednje kategorije između Israela Adesanye i Alexa Pereire predvodi ovog vikenda UFC 281 priredbu u Madison Square Gardenu, no posebnu pažnju privlači i dvoboj u lakoj kategoriji između dva bivša izazivača Dustina Poiriera i Michaela Chandlera.

Diamond je svoju posljednju borbi imao prije godinu dana, a lani je čak tri puta ulazio u oktogon.

Dvaput je pobijedio Conora McGregora, a onda je u studenom u borbi za naslov ‘submissionom’ u trećoj rundi izgubio protiv Charlesa Oliveire.

Poirier se tijekom karijere borio protiv sjajnih boraca, ima 28 pobjeda i sedam poraza, te jedan poništeni meč. No nedavno je izjavio kako mu je žao što se nikada nije borio protiv Nate Diaza.

– Imao sam želju boriti se protiv Natea Diaza. Nekoliko puta smo pokušali dogovoriti meč. Šteta što je otišao, tako da više nemam priliku boriti se s njim. Idemo dalje – rekao je Dustin Poirier, te se osvrnuo na Conor McGregora:

– Ne znam hoće li se Conor vratiti borbama i u kojoj će kategoriji nastupiti. Nisam siguran da će se to uskoro dogoditi. No ja znam da se želim ponovno boriti za pojas prvaka.

Odgovori

Back to top button