MMA

Duška Todorovića u srpnju udario automobil, a uoči borbe je obnovio ozljedu

NA UFC-ovoj priredbi koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu, srpski borac Duško Todorović (11-2) je pobjedom protiv Makija Pitola (13-7) prekinuo niz od dva poraza.

Todorović je svladao Amerikanca prekidom u prvoj rundi.

Nakon meča je otkrio s kakvim se problemima susreo u posljednjih nekoliko mjeseci. U srpnju ga je udario automobil te je ozlijedio lijevu nogu.

– Bilo je teško pripremati se za tu borbu. Naime, krajem srpnja me udario automobil dok sam prelazio cestu i ozlijedio sam lijevu nogu. Baš sam u to vrijeme čekao UFC-ov poziv i znao sam da na ne mogu maksimalno trenirati – kazao je Duško Todorović i dodao:

– Kada je stigao ugovor za borbu još uvijek sam imao problema sa stopalom. Nikome nisam govorio, a za nezgodu nije znala ni moja obitelj. Jedino je znala moja djevojka, bilo je zaista ludo.

Srpski borac ističe kako ozljeda još nije potpuno zaliječena.

– Sada se želim opraviti i potpuno sanirati ozljedu kako bi bio spreman za sljedeću borbu. Ozljeda je bila teška jer me automobil vukao nekoliko metara, a ada je stao onda je prednji kotač bio na mojoj nozi. Čovjek je izašao iza automobila i pitao me kako sam, a moja noga je i dalje bila prikliještena – otkrio je Duško Todorović, te dodao što se događalo uoči borbe:

– Dok sam se zagrijavao nešto je puklo u nozi. Nisam se plašio već sam bio bijesan, tako sam ušao u meč. I ranije sam imao problema s tim stopalom, oteklina je trajala nekoliko dana i to je to. Ali nisam vjerovao da mi se to može dogoditi uoči važne borba. No sada je osjećaj još bolji!

A kako je izgledalo Duškovo stopalo pogledajte OVDJE.

Odgovori

Back to top button