MMA

Darko Stošić nakon poraza: ‘Bila je to za mene najljepša večer u karijeri’

Patrik Čelić nastupio je prošlog vikenda na Brave 69 priredbi u beogradskoj Štark Areni.

Hrvatski MMA borac dominirao je u meču protiv domaćeg natjecatelja Aleksandra Terzića, te na kraju pobijedio nokautom u prvoj rundi.

Priredbu je predvodio meč za pojas u lakoj kategoriji u kojem je Abdisalam Kubanychbek jednoglasnom odlukom sudaca svladao Kamila Magomedova.

No beogradskoj su publici posebno bila zanimljiva dva meča.

U prvom je Aleksandar Ilić Joker podijeljenom odlukom sudaca nadjačao Marcina, te sunaslovna borba u kojoj je Darko Stošić prekidom u prvoj rundi izgubio protiv Šamila Gazieva.

Stošić se nakon poraza javio fanovima putem Instagrama.

‘Bez obzira na poraz, ta je večer bila vjerojatno najljepša u mojoj karijeri, da smo svi sanjali prije nekoliko godina da MMA može napuniti beogradsku Arenu svi bi se smijali. Zato sam ja ponosan na sve vas! Hvala vam od srca za svu podršku, energiju, navijanje i lijepe poruke i manje lijepe… Volim vas sve!’, napisao je Darko Stošić i dodao:

‘Samo ću se kratko osvrnuti na borbu. Htio sam se pred svojom publikom boriti protiv dobrog borca i to sam dobio. Gaziev je tvrd borac i bolji je pobijedio! Dobro je krenulo ali prošao je dobar aperkat od kojeg se nisam mogao oporaviti. Poštovanje za Gazieva jer nije htio nastaviti s udarcima dok sam bio u nokdaunu, vidio je da se ne mogu oporaviti. Uskoro se vraćam treninzima i u KSW oktogon’.

Odgovori

Back to top button